Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) má pevnou postavu jako skála, ale překvapivě ve fitku čas netráví. Sama ale říká, že nesnáší svoje svalnatá lýtka. Z posilovny je ale nemá.

"Moc často nechodím cvičit, poslední dobou chodím běhat, do fitka se málokdy dokopu. Dřív jsem se věnovala sportu, tenisu, baletu, tanci. Lýtka mám zřejmě svalnatá z baletu, gymnastiky, tam jsme museli posilovat," řekla Super.cz Eva.

A prý zřejmě i díky podpatkům posiluje vlastně dál. "Podpatky to jistí, ty posilují lýtka taky. Je to partie, se kterou mám trošku problém. Ten sval tam mám vidět a já to nesnáším. Nelíbí se mi to. Neposiluju to, ale stejně jsem svalouš," upřesnila na otevření fitka Hanky Kynychové.

A čeho si na sobě naopak nejvíc cení? "Vážím si hodně toho, že mám stále stabilní váhu, přestože opravdu hodně jím. Možná je to v genech, moje maminka je dodnes štíhlá, to je takový bonus," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám