Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) zkouší nové profese. Poté, co si zahrála modelku v seriálu VIP vraždy, si na párty jiného primáckého seriálu Ohnivý kuře vyzkoušela, jaké je být barmankou. A hned napoprvé slavila úspěch.

"Docela se divím, protože mám s alkoholem minimální zkušenosti. Vůbec jsem nevěděla, čeho mám kolik a kam nalít, tak mi pomáhal profesionální barman a myslím, že se toho ujal velmi dobře," konstatovala skromně Eva. "Opila jsem se jenom jednou v životě, v osmnácti. Alkoholu se vyhýbám, na večírky chodím jenom pracovně a jezdím tam autem, tak mám aspoň výmluvu," dodala.

Pokud jde o její herecké ambice, tak prý velké nemá. "Mám s herectvím minimální zkušenosti. Ale je to taky změna na rozdíl od té profese, kterou dělám. Bavilo mě to, ale myslím, že úplně dobrá herečka nejsem, tak bych se tím nemohla živit. Ale kdyby přišla nějaká další nabídka, tak pokud bych měla pocit, že bych v tom dobře obstála, tak to zase vezmu," svěřila.

Perkausová byla na párty krásně opálená díky týdennímu pracovnímu pobytu na Kapverdských ostrovech. "Bylo to tam super. Byl to zároveň i odpočinek, přestože jsem tam byla pracovně. Byl tam fajn kolektiv, užili jsme si to. Jen plavky jsem si kupovala na poslední chvíli, zjistila jsem večer před odjezdem, že žádné nemám. Hubnout jsem nestihla, odkládala jsem to do poslední chvíle a vím, že dvě kilíčka jsem zhubnout mohla, abych v nich vypadala lépe," přiznala Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám