Hlavní obsah
Článek

Vrátila se snad k modelingu, pro který byla stvořená? Moderátorka TopStaru Eva Perkausová (30) poslední dny dlí na Kapverdských ostrovech, kde s Primou natáčí letní pořady. A nehorázně jí to tam sluší. Mrkněte sami do fotogalerie!

„Natáčeli jsme například v zátoce, kde je spousta žraloků. Jsou citrónoví, takže se jich nikdo nemusí bát, nekoušou,“ prozradila nám Eva.

Ta se stala okamžitě obrovskou atrakcí pro místní. Není divu. Černoši obecně blondýnky zbožňují a Perkausová je, ať se to někomu líbí, nebo ne, zkrátka výstavní kousek.

„Jsme tu tři blondýnky z Primy, takže tu logicky vzbuzujeme pozornost. Volají na nás, chtějí se fotit, na modrooké blond holky tu vůbec nejsou zvyklí. Ale všichni jsou strašně příjemní a řídí se národním heslem No Stress. Pořád jsou pozitivně naladění a jedou na příjemné vlně,“ vzkazuje Eva.

Moderátorku čeká dokonce i živé vysílání. Její kolega Petr Vágner musel zůstat kvůli pracovním závazkům v Praze, takže se pražské studio propojí s ostrovem Sal.

„Kapverdské ostrovy jsou skvělé místo na natáčení. Vyměnit studio za pláž je příjemné, doufám, že se i divákům budou speciální letní díly TopStar Magazínu líbit!“ věří Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám