Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavní dostávají na sociálních sítích tisíce až miliony komentářů a není v jejich silách odpovídat na všechny. Většinu nejen pozitivních, ale i negativních reakcí ani nezachytí. Ale když se tak stane, nebojí se jít do konfrontace. Příkladem budiž americká herečka Eva Mendes (50), která setřela ženu, jež kritizovala její vzhled.

Šlo přitom o úplně zbytečný a hloupý komentář - žena u posledního instagramového příspěvku Mendes konstatovala že „stárne“. Eva to zaznamenala a nenechala bez odpovědi, po níž si kritička musela připadat jako malá holka, která právě dostala za vyučenou.

„Ano, máte pravdu. Díky bohu, stárnu. Což znamená, že jsem pořád tady. Brzy mi bude 46 let a za stárnutí jsem vděčná dennodenně. Byl váš komentář určený k tomu, abych se cítila špatně? Nezabralo to. Cítím se vděčně. Takže díky za připomenutí, že jsem pořád tady,“ odepsala Mendes.

Zatím posledním filmem, v němž se Eva objevila, je Lost River z roku 2014, který napsal a režíroval její partner Ryan Gosling (43). Nyní prý čeká na roli, která za to bude stát.

Kritéria pro výběr z pracovních nabídek přehodnotila po narození dětí, dnes pětileté Esmeraldy a tříleté Amandy. „Teď jako matka spoustu nabídek nevezmu. Je mnoho aspektů, které způsobí, že s něčím nechci být spojovaná. Je to pro mě limitující, ale jsem s tím v pohodě. Chci být hlavně příkladem pro své dcery,“ uvedla Mendes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám