Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Spojuje je nejen stejné křestní jméno, davy fanynek a kráska Blake Lively (36), která měla poměr s oběma z nich. Ryan Reynolds (47) a Ryan Gosling (36) se letos také shodně podruhé stali tatínky a svůj talent mohou poměřit při vyhlášení Zlatých glóbů. Oba jsou totiž nominovaní v kategorii Nejlepší mužský herecký výkon v komedii nebo muzikálu.

Ryanové patří k nejobdivovanějším hercům současnosti a jeden i druhý za sebou mají mimořádně úspěšný rok. Gosling se v dubnu dočkal druhé dcery od partnerky Evy Mendes (50). U Reynoldse se slavilo v září, když mu druhého potomka porodila manželka Blake Lively. Ta mimochodem v roce 2010 prožila krátký románek i s Goslingem.

Oba tatínci se o víkendu sešli na udílení Critics´ Choice Awards, kde měl větší důvod k radosti Reynolds. S filmem Deadpool totiž Goslinga porazil v kategorii komedií, kde byl nominován za snímek Správní chlapi. Herec nesupěl ani mezi dramaty s muzikálem La La Land, ale ten nakonec posbíral osm cen.

O den později se Ryanové dozvěděli, že jsou oba nominováni také na Zlatý glóbus. Gosling s favorizovaným filmem La La Land nikoho nepřekvapil, ale úspěch komiksového Deadpoola s dost nevybíravým slovníkem musel překvapit i samotného Reynoldse. O tom, který z nich získá svůj první Zlatý glóbus, se rozhodne v lednu. O cenu je však může připravit Hugh Grant (Božská Florence), Colin Farrell (Humr), nebo Jonah Hill (Týpci a zbraně).

Který herec je větší frajer?
Ryan Gosling
22,4 %
Ryan Reynolds
22,7 %
Oba jsou skvělí
54,9 %
Celkem hlasovalo 9366 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám