Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z Hollywoodu přicházela jedna radostná zpráva o porodu slavné herečky za druhou, ale jejich fanoušci se nemusí obávat, že by kvůli mateřským povinnostem přerušily kariéru. Tyto hvězdy se totiž mohou i jako čerstvé maminky vystavovat na červeném koberci i před kamerou.

Na Oscarovém ceremoniálu se sešly rovnou tři herečky, které se mohly podělit o své čerstvé mateřské zkušenosti. Největší pozornost si zasloužila Rosamund Pike, která byla za výkon ve filmu Zmizelá na prestižní cenu nominovaná. Když útlá kráska na předávání cen dorazila v rudých šatech, nikdo nevěřil tomu, že ještě na začátku prosince ležela v porodnici.

Stejně fantasticky vypadala i hvězda Avatara a Strážců Galaxie, která se maminkou stala ještě o dva týdny později než Rosamund Pike. Zoe Saldana (45) porodila dokonce dvojčata, ale o dva měsíce později se může pochlubit proporcemi modelky. Hvězdné trio doplnila Scarlett Johansson (39), která se miminka dočkala v září a poté se provdala za Romaina Dauriaca.

Mila Kunis (40) sice na Oscarech chyběla, ale fanoušky stačila o tom, že je opět ve formě, přesvědčit ještě před ceremoniálem. Maminka čtyřměsíční Wyatt zazářila na premiéře filmu Jupiter vychází. Sci-fi snímek sourozenců Wachowských sice u diváků propadl, ale Mila je od návštěvy kina rozhodně neodradila.

Důkazem toho, že s poporodními kily se lze rychle vypořádat i ve starším věku, je kráska Eva Mendes (50), která dceru Esmeraldu porodila ve svých 40 letech. Partnerka o šest let mladšího Ryana Gosslinga pět měsíců po porodu natáčela reklamu, v níž vypadá stejně dokonale jako před těhotenstvím.

Která maminka je nejkrásnější?
Mila Kunis
45,3 %
Scarlett Johansson
23,3 %
Rosamund Pike
9 %
Zoe Saldana
9,4 %
Eva Mendes
13 %
Celkem hlasovalo 13864 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám