Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká filmová kráska Eva Mendes (38) bude zdobit červencové číslo časopisu Marie Claire. K této příležitosti nafotila zbrusu nový set snímků a poskytla rozhovor, přestože je proslulá svou averzí k novinářům. Soukromí si Eva vždy bedlivě chránila a jak sama přiznává, dařilo se jí donedávna žít poměrně poklidným životem.  Poté, co loni začala randit se svým hereckým kolegou Ryanem Goslingem, se to však trochu změnilo.

Eva a Ryan tvoří pár od loňského září a herečka o něm mluví v samých superlativech i jako o hereckém kolegovi, který prý dokáže být neskutečně kreativní a zainteresovaný do své role.

Mendes, která opakovaně boduje v žebříčcích nejvíce sexy žen světa, ale také přiznala, že stejně jako každá žena si je vědoma některých svých nedostatků na postavě, ale že se s nimi snaží bojovat. Jako své herecké vzory pak uvedla Julianne Moore a Annette Bening.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám