Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Longoria (49) se už nemůže dočkat svého první dítěte, které manželovi Josému Bastónovi porodí každou chvíli. Teď už opravdu, i když si to mnozí mysleli už před pár měsíci.

Longoria je maličká, měří pouhých 157 centimetrů, takže každé kilo a každé zvětšení těhotenského bříška je na ní výrazně znát. A nyní, kdy má krátce před porodem syna, už je pomalu širší než delší. I ona sama si nedávno zavtipkovala, že už když byla v šestém měsíci, připadala si obrovská. A v devátém už je to pro takového drobka pořádný náklad.

Eva ale neztrácí úsměv ani chuť k pohybu, a právě s manželem je několikrát týdně k vidění na procházkách po nebo kolem Los Angeles. Je jí velkou oporou, v těchto dnech nejen mentální, ale i fyzickou. Na jeho adresu, při příležitosti jejich druhého výročí sňatku, Eva napsala: „Jsem nejšťastnější ženou na světě, že mám manžela, jako je Pepe, a přeji si, abychom spolu prožili dalších padesát let plných požehnání, smíchu a nekonečného štěstí.“

Tahle manželka zoufalá rozhodně není

Už před časem Longoria vypadala, že každou chvíli porodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám