Hlavní obsah
Článek

Už to nebude trvat dlouho a Eva Longoria (49) se dočká svého vysněného potomka. I když herečka vypadá, že by měla každým dnem porodit, zvládla natáčení televizní talkshow.

Pořádně zakulacená seriálová hvězda přijala pozvánku od slavného moderátora Jimmyho Kimmela. Do jeho talkshow přišla v bílých šatech, které obepnuly její mateřstvím zaoblené tvary. Eva před porodem září štěstím. Po miminku totiž dlouho toužila a otěhotnět s manželem Josém Bastónem se jí podařilo až v minulém roce.

V televizi kromě blížícího se porodu promluvila i o seriálu Zoufalé manželky, který z ní udělal hvězdu. Herečky natáčení stmelilo a dodnes udržují přátelské vztahy. Kompletní sestavu obyvatelek Wisteria Lane ale pohromadě nejspíš neuvidíme.

Eva Longoria příští týden odhalí svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Asistovat jí u toho budou Felicity Huffman a Marcia Cross. O Teri Hatcher se herečka nezmínila. Když mluvila o kolegyních ze Zoufalých manželek, Jimmy Kimmel se zeptal: „Všechny jste kamarádky?“ Longoria diplomaticky odpověděla: „Všechny ne, ale 99 % z nás ano.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám