Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dnů, co mluvčí Evy Longorie (49) a jejího manžela Josého Bastóna potvrdil, že herečka je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Je samozřejmě štěstím bez sebe, vždyť už ztrácela naději, že se dítěte vůbec dočká. Příští rok se jim má narodit chlapeček.

Redakce nejrůznějších módních a lifestylových magazínů už nejspíš žhaví dráty ve snaze dostat těhotnou Evu na své stránky. The Oprah Magazínu se to povedlo s předstihem, Longoria se objeví v lednovém vydání.

Do časopisu se herečka nechala nasnímat v modelech vlastní značky nesoucí její jméno, stejně jako v kouscích značek Fleur du Mal a Norma Kamali. „Když jsem byla mladší, měla jsem ráda tělo odhalující kousky, třeba crop topy a všechny tyhle věci,“ přiznala. Teď dává přednost umírněnější eleganci. „Miluji výrazné barvy na červený koberec, ale pro každodenní život volím neutrální,“ mluvilo se hodně o módě.

K mateřské premiéře, jež Longoriu příští rok čeká, přidejme i jednu filmovou. Snímek Overboard má jít do kin v dubnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám