Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozvání na svatbu své kolegyně Evy Longorie (49) do Mexika přijala i Melanie Griffith (66), která se tak stala společně s Rickym Martinem, manželi Beckhamovými a Mariem Lopezem jednou z nejslavnějších tváří veselky představitelky poněkud marnivé a domýšlivé Gabrielly Solis ze Zoufalých manželek a pohledného mexického podnikatele Joseho Bastona.

Někteří svatebčané, kteří cestu do Mexika využili jako možnost odpočinout si od shonu všedních dní, strávili v městečku Valle de Bravo ještě několik následujících dní, což byl případ i osmapadesátileté Griffith. Novomanželé pro své svatební hosty zarezervovali pokoje v pětihvězdičkovém hotelu Rodavento, kde se nachází i několik bazénů s pohodlnými lehátky.

Herečka, kterou před dvěma lety opustil manžel Antonio Banderas, se blýskla v bikinách a užívala si zasloužených komplimentů na adresu své skvělé postavy. Filmová Podnikavá dívka si na ní také dává záležet, běhání i cvičení patří k jejím pravidelným činnostem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám