Hlavní obsah
Článek

Eva Josefíková (34) nahradila v seriálu Slunečná tehdy těhotnou Veroniku Arichtevu (37). Brzy ale také otěhotněla a další díly seriálu už natáčela v požehnaném stavu. Naštěstí pro ni je těhotná i její seriálová postava Denisy Kánské.

Herečka ale tehdy ještě neměla tak velké bříško, a tak musela mít pod šaty vycpávku. To vše během svatebního obřadu, který tak trochu nedopadl podle jejích představ. Její ženich John Linhart v podání Maroše Kramára totiž na svatbu nedorazil.

Pro Evu byly připraveny patery šaty ze svatebního salonu, do kterých se přidávalo falešné těhotenské břicho. Celá svatba se odehrávala na říčanském úřadě, kde byli všichni štábu nápomocni. Svatba sice začala, na místě byli svědci i družičky v podání Evy Burešové (30), Marka Lambory (28), Lukáše Langmajera, Martiny Hekerové, Natálie Stejskalové, ale neskončila šťastně.

Ženich se totiž na obřad vůbec nedostavil, a tak Denisa nakonec odešla s brekem a obavami, co se stalo. „Kam John zmizel, prozradit nemůžu,“ nenechala se obměkčit nevěsta Eva Josefíková, která i v požehnaném stavu Slunečnou stále natáčí.

„Zatím mám v plánu natáčet do dubna, pokud tedy bude vše v pořádku. A pak? Ať se diváci nechají překvapit,“ neprozradila jako správná profesionálka ani za nic, co se bude s její postavou Denisy dít dál.

Reklama

Další články

Načítám