Hlavní obsah
Článek

Která herečka v plodném věku během pandemie neotěhotněla, by se dalo pomalu lépe spočítat než ty, které na svět miminko už přivedly anebo jsou v radostném očekávání. Zařadila se k nim i půvabná brunetka Eva Josefíková (34).

Televizní diváci si mohli myslet, že bříško má vycpané kvůli seriálové roli, ale opak je pravdou. Seriálové těhotenství naopak maskovalo to skutečné, dokud se herečka nerozhodla jít s pravdou ven. Od doby, kdy randila s kolegou Jiřím Mádlem (37), byla, co se vztahů týče na slovo skoupá, takže ani o muži, s nímž miminko čeká, nikdy nemluvila.

Bizarní je, že Eva nastoupila do Slunečné, aby nahradila těhotnou kolegyni Veroniku Arichtevu (37) a netrvalo ani rok a sama otěhotněla. „Bylo fajn, že těhotenství bylo připravené už od Verči Arichtevy a moje břicho rostlo skrytě pod tím molitanovým, kterým mě vycpávali v kostymérně. Přiznám se, že mi právě toto dlouho pomáhalo udržet mé skutečné těhotenství v tajnosti,“ prozrazuje herečka, která stále pokračuje v natáčení.

„Natáčí se mi dobře, po fyzické stránce je mi fajn. Dokonce už natáčíme i scény s miminkem, které Denisa nedávno porodila. Takže tu mám takové malinké trenažérky,“ říká Eva, která prý z placu jen tak nezmizí. „Zatím mám v plánu natáčet do dubna, pokud tedy bude vše v pořádku. A pak? Ať se diváci nechají překvapit,“ krčí rameny.

Pro jejího kolegu Maroše Kramára to ovšem znamená, že už podruhé bude řešit tu samou situaci. „Jsem překvapený, ale mám velkou radost. Jsem rád, že jsem u toho, když se rodí zdravé, krásné děti. Takže herečky, které nemůžou mít děti, ať se hlásí k nám do Slunečné,“ dodává s humorem Maroš Kramár, který představoval seriálového partnera Veroniky Arichtevy a nyní Evy Josefíkové. „Na druhou stranu mám trochu obavu, aby se se mnou herečky nebály hrát,“ přemýšlí slovenský herec.

Reklama

Další články

Načítám