Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice je jí už sedmadvacet, ale vypadá mladší, takže na tom, aby si v seriálu Modrý kód mohla zahrát hotovou lékařku, a nikoli mladinkou sestřičku, musely zapracovat maskérky. "Kostýmní výtvarníci a celý štáb okolo se mě snaží trochu ‚postaršit‘, abych vypadala sofistikovaněji, takže jsem například vyfasovala brýle," vysvětlila nám herečka Eva Josefíková (34).

"Když se ale člověk opře o ty dialogy a situace, které se tam dějí, tak je to docela v pohodě. A v celém seriálovém lékařském kolektivu jsem nejmladší," doplnila.

Chybět jí nebude ani milostná zápletka. "Jsem milenkou bohatého ženatého muže. Je to takové zvláštní, protože v takové situaci jsem ještě nikdy nebyla, a doufám, že se do ní ani nedostanu, protože si myslím, že je docela nezáviděníhodná. Mám dostatečný pud sebezáchovy, než abych se do něčeho takového vrhla," svěřila. "Ale ženatí muži mě nebalí a po tomhle rozhovoru už asi ani nebudou," smála se.

Jinak si ale natáčení pochvaluje, přestože musela překonat svůj strach z krve. "Každý den máme na natáčení lékaře, odborné poradce, kteří nás za chodu učí, co a jak držet, jakým způsobem vyšetřovat. Už jsem šila dva stehy, tedy na vepřové kůži. Z krve se mi dělalo špatně, omdlívám z injekcí, ale natáčíme tak dlouho, že jsem si musela zvyknout. Kolikrát nám leží na stole člověk, břicho má vystlané vepřovými steaky a mezi tím je nějaká vinná klobása a další vnitřnosti, a v tom se hrabeme, člověk už se otrká. je to vlastně trochu jako v masně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám