Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předávání Cen české filmové kritiky, které se v sobotu večer odehrálo v divadle Archa, bývá většinou – co se týče modelů, které herečky obléknou – v civilnějším duchu než třeba Český lev, jenž se koná v Rudolfinu. I v divadle se ale rozhodně našly zajímavosti.

Nejvíce poutala Eva Josefíková (34), která zvolila šaty ve vzoru mramoru a dlouhé od krku až po paty. Byly rozhodně originální a velmi výrazné, kus ale tak nějak Evinu krásu spíš přebíjel, než umocňoval... Ale k cenám - Eva konkrétně nebyla na žádnou nominovaná, zahrála si ale v internetovém seriálu Semestr Adama Sedláka a Ondřeje Kopřivy, jenž měl šanci v kategorii Mimo kino. V té nakonec zvítězila Pustina Ivana Zachariáše, Alice Nellis a Štěpána Hulíka.

Ani ne tak outfitem jako spíš novou barvou vlasů zaujala i herečka a porotkyně Tváře Iva Pazderková, která byla nepřehlédnutelná v jasně zrzavém, až červeném odstínu, a slušelo to i moderátorce večera Janě Plodkové v něžných pudrových šatech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám