Hlavní obsah
Článek

Není jen naivní krasotinkou, ale má také výjimečný smysl pro humor. Eva Josefíková (34) se konečně posune ze škatulky prototypu naivních krasavic a ukáže se ve zcela jiném světle. Před pár dny herečka představila během tiskové konference České televize zbrusu nový sitkom Kosmo, který se na obrazovkách objeví na podzim. Eva si v něm zahraje vítězku Miss.

„To je fakt. Já tuhle soutěž vyhrála, samozřejmě jako herečka v chystaném sitkomu Kosmo, a jednou z odměn bylo, že jsem se stala účastnicí výpravy do vesmíru. A byla to paráda. Natáčení jsme si všichni neskutečně užívali, vtip střídá vtip a určitě se budou bavit i diváci,” řekla Josefíková.

A aby to nebyla jen samá chvála, tak co bylo na natáčení nejhorší? „Asi scény ve stavu beztíže. Lítali jsme prostorem upevněni na lankách a dát dohromady koordinaci pohybů a texty rolí bylo fakt náročné a stálo dost sil. Mluvit a létat není vůbec jednoduché. Kdyby mi náhodou někdo nabídl reálnou možnost vyletět si do kosmu, kategoricky bych řekla ne. Další stav beztíže si ráda nechám ujít, a navíc bych se asi i bála,“ s úsměvem vysvětlila Josefíková.

S herečkou, která je označovaná jako druhá Libuška Šafránková, v sitkomu hrají i David Novotný, Jakub Žáček, Jana Plodková, Václav Kopta, Martin Myšička, Martin Dejdar a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám