Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Evou Josefíkovou (34) jsme se setkali na charitativním bazaru, kde překvapila tím, že neprodávala oblečení jako další známé tváře, ale knihy. "Vytřídila jsem doma spoustu kuchařských knih, které jsem dostala, ale nejsem úplně vášnivá kuchařka, takže to zase posílám dál, že to někomu udělá větší radost," svěřila Eva.

Proč jí lidé dávají kuchařky, když vědí, že moc nevaří? "Třeba mi tím chtějí něco naznačit," smála se Josefíková, která na bazaru Emmy Smetana (36) vypomáhala i za kolegy, kteří sice něco věnovali, ale účastnit se nemohli kvůli práci. "Já jsem dotočila film Zádušní oběť s panem režisérem Jiřím Svobodou," vysvětlila.

Již na Štědrý den budeme moci herečku vidět v nové vánoční pohádce. "Všem vlezu do obýváků jako princezna," smála se půvabná Eva, která tráví Vánoce doma s rodinou. "Jsem tradičně s rodiči na vesnici. Nikdy netrávím Štědrý den s partnerem, máme doma takovou dohodu, že dokud nejsem vdaná a nemám děti, tak to takhle bude," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám