Hlavní obsah
Článek

Zima udeřila o něco dříve, než jsme čekali, a tak jsme byli na otevření nového obchodu s dost teplou vlněnou módou zvědaví, jak je vybaven šatník jedné z prvních VIP návštěvnic Zlaty Adamovské (65).

"Začínám vždycky s tím, co už mám, a pak, pokud mi čas dovolí, vyrazím do ulic a dvě tři věci si dokoupím. Mám docela hodně věcí a kupuji si takové, které můžu nosit i několik let. Jsem na klasiku, kupuji si věci, které mi sluší, na výstřelky si nepotrpím. Ty už mne nechávají chladnou. Mám ráda věci, které až tak nepodléhají módě a pak je doplním nějakou pěknou bundičkou nebo šátkem. Doplňky udělají divy," radí ženám Adamovská.

Sama sice manželovi Petru Štěpánkovi nakupuje všechno oblečení, tedy kromě bot, ale sama se překvapovat nenechává. "Kupuje mi je, když jde se mnou a já si je vyzkouším. Já naopak vím, co mu sluší, znám jeho velikost. To není takový problém jako u mne," míní.

I co se týče televizní obrazovky, máme se na Zlatiny modely prý těšit. "V krásném kostýmu mě uvidíte ve vánoční pohádce Korunní princ. Budu hrát královnu, hrajeme spolu s manželem rodiče princezničky Evy Josefíkové (34), která je podle mne jednou z nejkrásnějších a nejnadanějších mladých hereček," uzavřela Adamovská.

Reklama

Další články

Načítám