Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, v sobotu se v Bílině konal maturitní ples tamních maturantů, kteří si coby moderátora pozvali Jiřího Mádla (37). Zatímco jeho dívka Eva Josefíková (34) ten večer zářila na Lvech, on měl podle některých zatím nedostatečně potvrzených informací koketovat se studentkami (jistý odvážlivec dokonce tvrdí, že v jednom případě nešlo jen o pouhé koketování) a dostat pak za to pořádnou nakládačku.

Vtipálek Mádl původně Super.cz ohledně incidentu psal nejrůznější srandičky. „Byl jsem tam a moderoval jsem. Vymlátil jsem tam hospodu plnou nácků a zachránil dítě z hořícího domu na laně od helikoptéry. Tu řídila Evička. Tu holčičku z požáru si adoptujeme,“ reagoval posměšně. Po vyjití článku se ale začal bránit.

Nebyl sice konkrétní, ale naše tři zdroje, které na sobě nezávisle incident potvrdily, nazval hodně přísně. „Jeden nácek poprosí jiné dva nácky, ať někam napíše a už jsou tři,“ tvrdí Mádl. Naznačuje tak, že rozhodně nešlo o žádnou bitku kvůli dívkám, ale o něco úplně jiného?

Těžko říct, zda má být podle něj příznivcem nacismu i jedna z maturantek, která o průšvihu psala na sociální síti. „Moc děkujeme, že jste se zúčastnili našeho plesu, tedy až na pár slečen, které se na našeho moderátora lísaly jako k***y, a on pak dostal přes držku,“ uvedla mladá dáma.

Myslíte si, že by mohl být Mádl Josefíkové nevěrný?
Ani náhodou, milují se
51,9 %
Věřím, že to o něm rozhlašují náckové
6,5 %
Něco na tom bude, vypadá jak proutník
28,7 %
Určitě, byl(a) jsem u toho!
12,9 %
Celkem hlasovalo 9808 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám