Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme se s kolegy a hlavně kolegyněmi z médií bavili o tom, že mnozí čeští herci jsou s hygienou značně na štíru. Povědomí o tom, že existují žiletky, deodoranty, sprchové gely, šampony, natož pak pedikúra a manikúra, je naprosto míjí. Svůj pocit jsme si chtěli ověřit u Evy Josefíkové (34), herečky, která už nějaký ten pátek žije s hercem a režisérem Jiřím Mádlem (37).

S Evou jsme se potkali na zkrášlovací akci pro celebrity, takže debata začala u toho, jak se změnil její život, když opustila byt, který sdílela se čtyřmi dalšími děvčaty, a sestěhovali se s Jirkou. "Nemám si teď od koho půjčovat oblečení, na druhou stranu mám ale mnohem víc místa v koupelně, takže se tam můžu se svými přípravky krásně roztáhnout," pochvalovala si Eva.

A už jsme mohli volně navázat dotazem na jejího partnera. "Co používá, nevím, to se musíte zeptat jeho. Ale myje se, včetně vlasů, a bez říkání si čistí i zuby. Už je to velký kluk, je mu osmadvacet, tak to všechno opravdu zvládá sám," ujistila nás půvabná herečka, když jsme vyjmenovali pár herců, kteří na tom zdaleka tak dobře nejsou.

"Já mám oči jen pro toho svého, nedokážu to posoudit. K ostatním kolegům si nečichám ani z nich neometám prach. A že bych přišla do tak těsného kontaktu, že bych to zaznamenala, se mi naštěstí ještě nestalo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám