Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Eva Holubová (65) patří mezi nejoblíbenější herečky u nás. Je profesionálka každým coulem, ale i pro ni jsou natáčecí dny náročné. Aktuálně jde do kin film Střídavka, kde měla nejvíc scén s herečkou Kristinou Svarinskou, a ty dvě si opravdu padly do oka.

"Hrály jsme vlastně zvláštní pár, měly jsme spolu nejvíce scén a lidsky jsme se velmi sblížily. Propojily se," pochvaluje si herečka.

O tom, že natáčení není jen procházka růžovou zahradou, ale i dřina, ví své. Sama přiznává, že i když je Střídavka pohodová komedie, na place to bylo někdy i obtížné.

"Byla určitě dobrá nálada, občas i zábava, ale jako při každém natáčeni i únava při nočních směnách, zima nebo vedro, které musíte překonávat, natahované směny, kdy se prostě musíte “heknout”, protože tu lokaci máte pouze na tuto noc, stihnout to, než začne svítat," vzpomíná na natáčení.

Ve filmu se děj točí kolem ragby. Evu Holubovou ovšem nijak neučaroval. "Chápu, že mu můžete propadnout, ať jste žena, nebo muž. Mam určitý respekt a obdiv ke kolektivním sportům. Nemám chuť si ho zahrát, neboť vím, že na něj nemam fyzické předpoklady. Bojovnost možná ano. Kdo ví? Já ne," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám