Hlavní obsah
Článek

Jedním z účastníků adrenalinové reality show Survivor, která se už brzy objeví na televizních obrazovkách, je i model Matěj Paprčiak. Z dřívějších dob ho mohou znát fotbaloví fanoušci, více o něm pak vědí fanoušci Evy Holubové (65), s jejíž dcerou, fotografkou Karolínou, chodí a v podstatě se už stal součástí její rodiny a pravidelně se objevuje na hereččiných sociálních sítích.

Bývalý fotbalista, hrával mj. za Slávii, musel se sportem skončit kvůli zranění. Tehdy začal s modelingem, kde to dotáhl docela daleko. "V rámci fashion weeků předváděl pro značky Giorgio Armani, Dolce Gabbana či ZZegna. Je velmi žádaný model jak u nás, tak i v zahraničí," řekl Super.cz jeho šéf z modelingové agentury Roman Holárek.

Matěj nejprve vystudoval mezinárodní právo a ekonomii v Praze a ve studiu pokračoval v Londýně na Middlesex University. Během studia byznysu se ale zamiloval do herectví. Nejprve hrál amatérsky, ale pak se opět vrhl do učení, nejdříve na Richmond Drama School a poté v jedné z nejtěžších škol GFCA v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám