Hlavní obsah
Článek

Vojta Kotek (36) přivítal do rodiny nového člena, a to díky své přítelkyni Radaně, o které je jinak na slovo skoupý.

Hercova partnerka si jednoho dne všimla starého pejska z útulku Míši, který se právě venčil se svou dočaskářkou (lidé poskytující dočasnou péči - pozn.). Míša ale není roztomilé štěňátko, u kterého je pravděpodobnost, že si ho v útulku někdo brzy vybere. Míša je starý, má nemocné nohy, kůži a vývod, kvůli čemuž ho nikdo nechtěl a šance, že dožije život mimo útulek byly mizivé.

Ještě ten den už měl své místo a pelech v novém domově a u nových páníčků. Když pak Vojta Kotek dostal nabídku zapojit se do charitativního Kalendáře Gump 2022, rozhodl se snímky nafotit se svým vlastním čtyřnohým kamarádem, kterého zachránil.

Do focení se zapojilo několik hrdinů z filmu Gump - pes který naučil lidi žít, jako například Bolek Polívka (74) nebo Eva Holubová (65). Na jeho stranách se objeví i mnoho dalších známých tváří, například herec Vladimír Polívka (34), Eva Burešová (30), Tereza Ramba (34), Zdeněk Pohlreich (66) nebo drsný terminátor Karlos Vémola (38). Ani jemu nejsou osudy zvířat z útulku lhostejné.

Výtěžek půjde na stavbu Gumpova útulku a kalendář je možné kupovat na sociálních sítích organizace Se psem mě baví svět. Podívejte se v galerii na povedené snímky známých tváří se psími kamarády.

Reklama

Další články

Načítám