Hlavní obsah
Článek

Když Eva Holubová (65) natáčela svoji roli ve filmu Gump, pes, který naučil lidi žít, ztvárnila postavu dámy libující si v extravagantních kostýmech. Po necelém roce se k podobnému modelu vrátila, když pro film fotila kalendář, který se bude prodávat ve prospěch opuštěných psů.

V outfitu, který pro ni vytvořila kostýmní výtvarnice Jaroslava Pecharová, manželka režiséra snímku F. A. Brabce, se cítila opět pohodlně. "Je skvělá, v každém kostýmu od ní se cítím dobře, protože ví, co je potřeba vystihnout. Zná naše míry, takže u mě nikdy neví, jestli jí ztloustnu anebo ne, tak to musí být volnější. Cítím se báječně i proto, že jsem tady se skvělými lidmi, se kterými jsme tenhle skvělý film točili," řekla Super.cz herečka v pražském parku Grébovka, kde focení probíhalo.

Sama už se na premiéru snímku, která by měla být pro široké publikum 22. července, těší. Doteď ho totiž neviděla. "Ani jsem nechtěla, chci se na to jít podívat až s lidmi," touží zaznamenat bezprostřední divácké reakce Holubová.

A jaké vlastně čeká? Bude se publikum smát, nebo spíš plakat? "Vzhledem k tomu, že jsem film neviděla, ale točila jsem ho, tak můžu říct, že jsem se tam smála, brečela, dojímala se i vztekala. Budete tam mít všechno v jednom balíčku. Ale na vlastní triko prozradím: Dobře to dopadne. Jinak bych tom nehrála," ujistila nás herečka, která v našem videu prozradila, že pokud jde o filmy o zvířatech, bez dobrého konce nemůže být. S lidskými příběhy to má ale jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám