Hlavní obsah
Článek

Období koronavirové pandemie prožívá Eva Holubová (65) ve svém druhém domově na Sicílii. Herečka ovšem začíná chybět při natáčení seriálu Slunečná, kde hraje sympatickou asistentkou Hanu Schwartzmüllerovou.

Pravá ruka podnikatelů Linhartů sice předtočila své obrazy, které má většinou s kolegy Marošem Kramárem, či Markem Lamborou (28), ale nyní jsou pro ni připraveny nové scény, kde nesmí chybět.

Herečka popřela spekulace některých médií, že by její postava měla z děje zmizet, či by snad měla odejít z natáčení úplně. „Nikdy jsem ze Slunečné neodešla, ani nechtěla odejít,“ napsala paní Eva na sociální síti Instagram.

Holubová se připravuje na odjezd do Česka. „Je s tím spojeno i dost zařizování, včetně testu na covid, mít potřebné papíry, prohlášení, zazimovat dům, učit se texty na Slunečnou, ale také se rozloučit alespoň pozdravením sousedů z ulice do okna. Jsou to starší a dobří lidé, je to tu zvykem, nelze pouze vypadnout,“ uvedla Holubová.

Pobyt v Itálii jí jistě prospěl. „Každý den se snažím udržovat v kondici procházkou v přírodě, studenou sprchou, dávkou vitamínů. Při své hypertenzi potřebuji klid,“ uvedla herečka.

Na svou milovanou Sicílii odjela herečka s dcerou Karolínou. První dny si užívaly takřka bez omezení. Nyní na ostrově platí nouzový stav a omezení pohybu. Prý to ale není tak přísné, jako v Česku. „Můžeme chodit na procházky až osm kilometrů a poznávat bizarnosti místního života, který nikdy úplně nepochopím,“ napsala Holubová na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám