Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika lety si Eva Holubová (65) pořídila na Sicílii nemovitost, kam ráda a pravidelně cestuje. Herečka se na jih Itálie vydávala i několikrát do roka. Po měsících, které cestování příliš nepřály, se jí to i letos povedlo a s dcerou tráví podzim u moře.

Na divadelní prkna může herečka v následujících týdnech zapomenout, a tak raději relaxuje a nabírá energii v místě, které má ráda. U Středozemního moře není jen s dcerou Karolínou, ale také s jejich čtyřnohým mazlíčkem.

„Je to naše láska. Moc nám pomáhá v boji se stresem. Máme ji z Pejsek nejvěrnější přítel. Teď připravují na adopci jejího brášku,“ svěřila se Eva na sociální síti a pochlubila se fotkou z pláže.

Na dovolené je i s fenkou Ešulou, která je výborná společnice. Herečka se svou fenkou vyráží na pláž pravidelně. Teď, když už to není tolik na koupání, chodí na procházky po pláži, společně plavou nebo si hrají. „Uvědomila jsem si, jak nás zvíře umí zbavit stresu,“ dodala ze Sicílie spokojená Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám