Hlavní obsah
Článek

Deset let uplynulo od tajné veselky Evy Holubové (65). Oblíbená herečka se v roce 2009 vdala po téměř dvacetileté známosti v USA. Obřad s výtvarníkem Miroslavem Zdeňkem a otcem jejich dvojčat byl rozhodně neobyčejný. Už proto, že jim ho uspořádal oscarový režisér Miloš Forman (†86).

„Jsme sice spolu od roku 91, ale teprve před 10 lety jsme do rukou americké farmářky irského původu a Miloše Formana složili slib manželství. A žádné „Yes, I do”, ale: „Tímto prstenem se Ti odevzdávám a slibuji Ti lásku, věrnost a oddanost na věky věků”, svěřila se herečka s pochlubila se snímky z veselky, na které nechyběly jejich děti a manželka Miloše Formana Martina.

„Já jsem tvor monogamní a držící na svou smečku, do níž ale dovedu přijmout další členy. Mám ráda lidskou pospolitost a trápí mě, co člověk dovede udělat člověku,“ svěřila se Holubová a na veselku zavzpomínala.

„Byla to dobrá svatba, moc hezká vzpomínka po ní zbyla, a ještě krásnější závazek. Děkuju Ti, Milošku a Martinko, možná bychom se bez vás nerozhoupali. Vystrojili jste nám náramnou veselku,“ dodala herečka, kterou s režisérem pojilo velké přátelství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám