Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od nehody uběhl teprve měsíc, přesto už je Bohumil Klepl (60) zpátky v plném pracovním zápřahu. Sotva opustil nemocnici, naskočil zpátky do divadla Studio DVA, kde stihl odehrát už třináct představení. Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu by měl přitom raději ležet doma v posteli.

Zatímco sám herec o rozsahu svých zranění mlžil, o vážnosti jeho situace informoval až Patrik Hartl (41), režisér hry Líbánky na Jadranu, kde Klepl hraje s Evou Holubovou (65) ústřední role. „Bobík je strašně statečnej a chce hrát. Nechce ležet doma. Má však tři zlomená žebra, měl propíchnutou plíci a jeho zdravotní stav je ‚bratři, držme se‘,“ promluvil Hartl k divákům z jeviště před jedním představením.

Bez podpory kolegů by ale pracovní nápor v takovém stavu jen těžko zvládal. Herečka Eva Holubová prozradila, že kvůli jeho zranění došlo právě v komedii Líbánky na Jadranu hned k několika změnám. „Upravili jsme podmínky a jeho pohyb na jevišti (například zavazadla na dovolenou přináším já, tančím nikoliv s Bobem, ale kolem Boba a milostné scény vynecháváme nebo je popisujeme,“ vyjmenovala herečka na sociální síti zlomek úprav.

Vystupování na jevišti Kleplovi neusnadňuje ani počasí. V tropických teplotách, které v Česku panují už několik týdnů, se těžko hraje a herec tak opouští prostory divadla naprosto vyčerpaný. Před pár dny byl při takovém odchodu domů zachycen fotografem. Ještě předtím se ale stihl rozloučit se svými kolegy, kteří se dobře bavili v divadelní kavárně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám