Hlavní obsah
Článek

Před několika lety si herečka Eva Holubová (65) pořídila na Sicílii nemovitost, kam utíká pokaždé, když je to možné. Tentokrát vyrazila na ostrov ve Středozemním moři s kamarádkou a maminkou zesnulé Olinky Joklové (†30), která v roce 2015 podlehla nemoci motýlích křídel.

Přestože si herečka dámskou jízdu užívá už od chvíle, kdy opustily Prahu, přiznala, že po loňském nepříjemném zážitku vyrazila na dovolenou s velkým respektem. Holubová, která miluje plavání, totiž přiznala, že jí šlo loni ve vlnách o život. „Konečně u moře. Tam, kde mě minulý rok vytáhnul Matěj Paprčiak z vln a zřejmě vyrval i z náručí smrti,“ svěřila se herečka, kterou od utonutí zachránil přítel její dcery Karolíny.

„Myslela jsem si tenkrát, že už se sem nikdy nepůjdu koupat, nebo aspoň ne z počátku pobytu. Ale tak se to dnes seběhlo a první letošní laskání moře jsem si vychutnala právě tady. Tam, kde jsem se loni topila, je dnes bójka. Plavu si od ní v bezpečné vzdálenosti s velkým respektem, plním svých 1000 temp za den,“ svěřila se Holubová, která svůj strach překonala a plánuje si dovolenou užít plnými doušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám