Hlavní obsah
Článek

Na konci dubna přijde na plátna kin nová vesnická komedie režiséra Tomáše Svobody Dvě nevěsty a jedna svatba. Svoboda spolupracoval na scénáři s Marcelem Bystroněm, autorem scénáře úspěšné komedie Špunti na vodě. Hlavní role sester ztvárnily herečky Anna Polívková (45) a Ester Geislerová, objekt jejich zájmu pak Jaroslav Plesl. Do rolí svérázných rodičů obsadil režisér herecké manželské klasiky, Evu Holubovou (65) a Bohumila Klepla.

Anna Polívková jako Marie je typická městská single žena a úspěšná televizní moderátorka. Ve vztazích má ale bohužel dar přitahovat samé blbce. Naopak Ester Geislerová jako její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Marie přijíždí na návštěvu do rodné vesnice, kde potká svou dávnou lásku Jiřího v podání Jaroslava Plesla. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí. Celá věc má ale háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry.

„Ono to není tak, že by Karolína milovala svého snoubence úplně upřímnou láskou, v tom jejich vztahu je to takové dramatické, ale ona si to uvědomí, že to není TA láska,“ vysvětluje Anna Polívková, která sama v reálném životě o takových věcech vůbec nepřemýšlí. „Já mám na svatbu takový svůj pohled, v podstatě mám ze svatby úplně největší hrůzu. Takže si říkám, že až budu s někým dvacet let, tak to oslavíme,“ dodává herečka.

Hlavní protagonisté filmu Polívková, Geislerová, Holubová a Klepl se sešli před uvedením do kin, které proběhne 26. dubna, na focení filmového plakátu. Jak probíhalo, se můžete podívat v ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám