Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Eva Holubová (65) vstoupí už za dva roky do klubu šedesátnic. Populární divadelní i filmová hvězda vždy patřila k dámám, které si udržovaly ukázkovou postavu.

A snad právě proto jí nikdy nedělalo problém sem tam se pochlubit postavičkou v plavkách. Naposledy na sociální síti pro změnu zveřejnila fotku v prádélku.

„Vypadá to, jako že jsem skoro neměla pas. Měla, docela štíhlý. Co mně vždycky chybělo, byly boky a pěkná pořádná prdel,“ okomentovala herečka snímek s humorem sobě vlastním.

Sympatickou herečku pod fotkou ihned začali všichni vychvalovat, a tak si při počtení musela zvýšit sebevědomí. Obzvlášť příspěvky mladších fanoušků ji musely potěšit.

„Bože, takovou postavu potřebuju! Je mi 25, občas cvičím, ale jsem jako bedna kytu! Závidím, v dobrém,“ zněl jeden z mnoha komentářů. „Krásná, chytrá a charizmatická ženská jste byla, stále jste a budete,“ přidal se další.

Eva Holubová se štíhlou postavou pyšní i v současnosti. S věkem zkrátka zraje jako kvalitní červené víno a postavu by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám