Hlavní obsah
Článek

Už v jednom z minulých článků jsme zmínili snímek Pařba v Las Vegas. Ovšem na rozdíl od něj na karlovarském festivalu neplatilo to, že co se stalo ve Varech, zůstane ve Varech. Média byla totiž téměř všudypřítomná. Připomeňme si tedy okamžiky, jež nám vytanuly v paměti i na kartách fotoaparátů a na které by jejich protagonisté nejraději zapomněli.

Všechno zahájil zpěvák Robert Kodym (57). Na tiskovku k dokumentu o své domovské kapele Lucie - Příběh jedný kapely přišel dost společensky unavený. Ale měl co říct a jeho věty by veřejnoprávní televize nechala před desátou večerní z větší části vypípat. Image pravověrného rockera podpořil, když při pózování fotografům práskl lahví od piva tak, že se roztříštila, a jen zázrakem se nikomu nic nestalo.

Nikdo už nevymaže ze životopisu expřítele Lucie Borhyové (45), sportovního moderátora Michala Hrdličky (35), jeho opilecký, dva dny trvající exces, kdy se namol chtěl věnovat všem ženám v dosahu. U některých se mu to povedlo méně, u jiných více, jak jsme zhruba z dvoumetrové vzdálenosti v baru Finlandia v přímém přenosu sledovali.

A z baru na chvíli do sálů... Miliardáři Martinu Shenarovi se v posledních dvaceti letech asi nestalo, že by mu někde nepodrželi místo. Když ale magnát vyrazil se svojí přítelkyní, vynikající herečkou Aňou Geislerovou (47), na premiéru filmu Učitelka, ani to, že Aňa je dvorní herečkou režiséra Jana Hřebejka, jenž snímek režíroval, jim nepomohlo k tomu, aby jim někdo držel jejich sedačky v sále. Takže skončili vsedě na zemi.

A když už jsme si mysleli, že větší trapas nemůžeme vidět, na scéně se objevila další renomovaná herečka, tentokrát Eva Holubová (65). Ta se svojí dcerou vyrazila na párty Möetu, a nehledě na to, že naprosto nerespektovala udaný dress code, rozhodla se všem fotografům předvést, co si oblékla pod šaty.

A abychom náhodou nezapomněli, tak jenom jako bonbónek na závěr - hodně nás pobavilo, když se mamka Ornelly Štikové snažila dostat do VIP zóny již zmíněného Finlandia stanu. Ostrouhala.

Reklama

Další články

Načítám