Hlavní obsah
Článek

Párty Moët & Chandon patří jednoznačně k nejprestižnějším a nejluxusnějším akcím filmového festivalu v Karlových Varech. Hvězdy už měsíce přemýšlí nad róbami a modlí se, aby získaly pozvánku. Před akcí tráví hodiny u kadeřníků a vizážistů. Letošní ročník se nesl v duchu podmořského světa, dress code byl jasně daný.

Jednoznačně nejkrásnější šaty splňující dress code předvedla přítelkyně Leoše Mareše (47) Monika Koblížková, která vynesla "mořskou pěnu" z dílny Beáty Rajské (61). Titul nejzajímavější šaty si odnesla blogerka Ina Tina (37) v šatech Liběny Rochové. Sice se vzhledem k úzkým šatům málem zabila, ale vypadala božsky. Mořská pana Nikol Švantnerová (31) v šatech Sama Dolceho vypadala naprosto úchvatně a byla největší ozdobou párty. Slušelo to také oblečené neoblečené Anetě Vignerové (36) v šatech návrháře Michala Kováčika.

Naopak naprosto mimo byla tentokrát Kateřina Sokolová (34). Krátké strečové mini šaty se na takovou událost rozhodně nehodí. Stejně tak Eva Holubová (65) šlápla vedle. Dáma s šedesátkou na krku by punčochy měla předvádět maximálně v ložnici.

Kdo zvládl téma na jedničku a kdo se pořádně sekl? Podívejte se v naší fotogalerii na krásky, jimž se podařilo perfektně zahalit do mořské pěny, i dámy, jejichž šaty bohužel propadly.

Kdo byl na večírku nejkrásnější?
Ina Tina
3 %
Nikol Švantnerová
15,9 %
Míša Štoudková
1,3 %
Aneta Vignerová
1,3 %
Kateřina Mátlová
1,2 %
Tereza Brabcová
0,8 %
Jana Plodková
3,7 %
Barbora Mottlová
2,4 %
Jana Doleželová
3 %
Monika Koblížková
10,8 %
Tatiana Vilhelmová
1,3 %
Iva Janžurová
8,5 %
Emma Smetana
2,3 %
Jana Štefánková
3,9 %
Kateřina Sokolová
1,7 %
Andrea Bartošková
3,9 %
DJ Lucca
22,7 %
Gabriela Bendová
1,2 %
Eva Holubová
11,1 %
Celkem hlasovalo 58823 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám