Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé zazářila Eva Herzigová (51) na filmovém festivalu ve francouzském Cannes před čtvrt stoletím, když dělala společnost slavnému fotografovi Helmutu Newtonovi (byli jsme u toho, když před dvěma lety otevírala jeho výstavu v Praze). Od té doby je ozdobou rudého koberce před hlavním palácem každý rok.

Nejúspěšnější modelka českého původu současnosti nechybí v Cannes ani letos. Aby na sebe strhla pozornost, nemusela provádět skandály, oblékat se do prvoplánově odhalujících modelů, nebo volit příliš komplikovanou velkou večerní.

Modelka, přezdívaná Marilyn Monroe východu, vsadila na sofistikovaný vzhled. Oblékla kalhoty poseté flitry s vysoce posazeným pasem s transparentními vsadkami a sněhobílou blůzu s americkými průramky laškovně odhalující poprsí ze stran, obojí z dílny Alberta Ferreti.

Po koberci sebevědomě kráčela v botách Giuseppe Zanotti a zdobily ji podle očekávání šperky Chopard, kterým propůjčuje už řadu let svou tvář a s jistotou se objeví na velkém večírku, který šperkařská společnost na Azurovém pobřeží v rámci festivalu pořádá.

„Úžasný pocit pohodlí v looku od Alberta Ferretti,“ komentovala svou exhibici na rudém běhounu Eva Herzigová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám