Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Adriana Sklenaříková (52) si nedávno splnila svůj velký sen. Dočkala se vytouženého miminka, což pro ni byl ten nejkrásnější předčasný dárek k dnešním narozeninám.

Ve 47 letech sice Adriana patří ke starším maminkám, po dítěti velmi toužila. Dcerku Ninu má se svým druhým manželem, jímž je obchodník Aram Ohanian.

Kráska ze slovenského Brezna, která si díky svým nohám, měřícím 124 centimetrů, vysloužila v minulosti zápis do Guinnessovy knihy rekordů jako modelka s nejdelšíma nohama na světě, vypadá pořád skvěle. Proslavila se mimo jiné tím, že v roce 1998 vystřídala v kampani na podprsenky Wonderbra naši Evu Herzigovou (51).

Od té doby získala řadu lukrativních zakázek a pózovala v mnoha prestižních kampaních. Čtrnáct let byla vdaná za francouzského fotbalistu Christiana Karembeua. Manželství nakonec nevydrželo a jedním z důvodů rozpadu mnohaletého vztahu byl fakt, že spolu neměli děti.

Krásná blondýna i exotický fotbalista na sebe navíc neměli vůbec čas, což k založení rodiny také moc nepřispělo.

Roku 2014 se Adriana vdala za zmíněného Arama Ohaniana. S ním se jí podařilo otěhotnět, ale v sedmém týdnu těhotenství bohužel potratila. Letos otěhotněla znovu a tentokrát se miminka konečně dočkala. Jak šel čas s Adrianou Sklenaříkovou, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám