Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyzrálá krása a osvědčená jména se v modelingu začínají prosazovat čím dál víc, a to dokonce v kampaních světových značek těch nejzvučnějších jmen. Po úžasné kampani pro značku Balmain se Cindy Crawford, Naomi Campbell a Claudií Schiffer se na scéně objevují další supermodelky ze zlaté éry 80. a 90. let. V kolekci na jaro a léto 2016 italského návrháře Giorgia Armaniho pózují Nadja Auermann, Stella Tennant, Yasmin Le Bon a především pak naše krajanka Eva Herzigová (51)!

Dámy jsou až na jednu výjimku čtyřicátnice, které se ocitly na vrcholu v 90. letech minulého století. Němce Auermann je čtyřiačtyřicet a svého času proslula i díky zápisu do Guinnessovy knihy rekordů jako modelka s nejdelšíma nohama. O rok starší Britce Stelle Tennant pro změnu v žilách koluje modrá krev.

Následuje Češka Herzigová, která dekoltem na billboardu ‚Hello boys‘ v podprsence Wonderbra působila dopravní nehody. A nakonec zde máme legendární Angličanku Yasmin Le Bon, trojnásobnou maminku a jednu z nejlépe placených modelek 80. let, které je dnes neuvěřitelných jednapadesát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám