Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když manželka vypadá mladší a manžel zase starší, než je jejich skutečný věk, a k tomu dvojici dělí ještě tři dekády, společně působí spíš jako vnučka s dědečkem. Jedním takovým vizuálně velmi nesourodým párem je italská modelka Elisabetta Gregoraci (35) a její krajan Flavio Briatore (65), jeden z nejvlivnějších byznysmenů v zemi.

Manažer týmu Renault ve Formuli 1 a zakladatel mnoha poboček módního gigantu Benetton si podle časopisu People za uplynulý rok přišel v přepočtu na více než dvě miliardy korun. Díky tomu se dostal na samý vrchol letošního žebříčku „Lidé s penězi“ zaostřený na nejúspěšnější byznysmeny.

Stejně jako na poli profesním je tento Ital úspěšný i v soukromí. Kromě půvabné současné manželky, která kdysi nahradila Evu Herzigovou (51) v reklamě na podprsenku Wonderbra, tvořil svého času pár s jinou kráskou, a to ještě slavnější - Heidi Klum (50). Tu ale po šesti společných letech opustil ještě předtím, než se jim narodila dcera Leni. Ještě jako miminko ji adoptoval modelčin pozdější manžel zpěvák Seal. S Gregoraci vychovává Briatore dnes již pětiletého syna Falca.

Reklama

Další články

Načítám