Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) vyrazila do Londýna, kde bude v sobotu večer představen na speciální projekci ještě před oficiální kino premiérou film Vybíjená, v němž hraje jednu z hlavních rolí. Víkend v britské metropoli si jaksepatří užívá a dokumentuje to snímky na své stránce na sociální síti.

Čekali bychom sice spíš, že se jako první setká s kolegyní modelkou a herečkou Evou Herzigovou (51), která se nedávno také dostala do českých kin díky filmu Pohádkář, Simona ale potkala mnohem slavnější herečku, než je bývalá tvář známé tvarující podprsenky. Na večeři se s manželem Karlem Vágnerem potkali se Salmou Hayek (57).

Protože byli všichni tři na snímku, je jasné, že mobil, na němž se fotilo, vzal do ruky někdo méně zkušený, protože Simoniny fotky bývají obvykle méně tmavé a ne tak rozmazané. Nicméně hvězdná brunetka i naše kráska s manželem k rozeznání jsou. O něco kvalitnější je další fotografie. Krainová se totiž setkala i s americkým ministrem zahraničí Johnem Kerrym. Jestlipak oba Simona také pozvala do kina?

Reklama

Další články

Načítám