Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Terezu Mátlovou (48) jsme potkali na focení nových snímků. A stála nejen před objektivem fotoaparátu, ale svým méně znalým kolegům z muzikálu Fantom opery pomáhala i v zákulisí jako asistentka, která jim upravovala modely a vymýšlela kombinace s účesy. Mění snad profesi?

"To zatím ne, ale vím, že František je perfekcionista, a kdyby tyhle fotky, které jsou určeny na prezentaci interpretů z Fantoma opery, nebyly perfektní, tak bych to odnesla asi jako první já. I já profesionalitu samozřejmě ctím. Ale je to docela dobrá práce," řekla z části na konto svého partnera Františka Janečka (79).

"Jsem ráda, že jsem po tom, co jsem se na ostatních vyřádila, taky všechno stihla tak, abych vypadala na focení nějak slušně. A byl to docela problém. Měli jsme víkend v Německu a tam vždycky hrozně moc jíme, a já se sotva vejdu do šatů. K těm korzetovým jsem si musela vzít i kožešinovou štólu," přiznala Tereza.

Na focení je Tereza zvyklá, a dokonce prozradila, že si při pózování představuje, že je topmodelkou Evou Herzigovou (51). "Samozřejmě chci, aby fotka vypadala krásně, a když mi začali pouštět vítr do vlasů, říkala jsem si, jak to musí být krásné fotit třeba někde v Egyptě u moře. A opravdu jsem se snažila vžít do role topmodelky, aby výsledná fotka byla taková, jakou má ona," svěřila zpěvačka. "A jestli je zárukou pořádný dekolt, tak mám dveře všude otevřené," smála se Tereza.

Reklama

Další články

Načítám