Hlavní obsah
Článek

České modelky dělají naší vlasti po celém světě skvělé jméno, ale jedné z těch nejslavnějších to tentokrát nevyšlo. Evu Herzigovou (51) nezachránila ani její půvabná tvář, kterou úspěšně popírá svůj věk. Na prestižní společenské akci pořádané v Miláně vypadala, jako by právě vylezla ze sprchy, nestačila si vysušit vlasy a natáhla na sebe šaty po babičce.

Herzigová občas výběrem svých modelů překvapí, ale tentokrát se jí to na oslavě 50. výročí vydávání italské mutace časopisu Vogue nepovedlo jako celek. Modelka působila kvůli urousanému účesu neupraveně a místo toho, aby se vyšvihla alespoň parádní postavou, zahalila se od ramen po paty do beztvaré černé retro róby s barevnými výšivkami květin a lesních zvířátek. Model to byl dozajista originální a velice drahý, ale dobrou službu jí tentokrát nápaditost spojená s cudností neudělaly.

Další Češka na večírku Karolína Kurková (40) byla o poznání výraznějším článkem osazenstva. Ta se v červených extravagantních šatech v davu rozhodně neztratila.

Reklama

Další články

Načítám