Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Eva Herzigová (51) přiletěla tajně do Prahy. Chce mt totiž klid do chvíle, než začne natáčet nový film Pohádkář, kde bude účinkovat spolu s Aňou Geislerovou a Jiřím Macháčkem. "Natáčet začne až po neděli, ale už se byla podívat na place," svěřil Super.cz člen štábu.

První polovina natáčecího plánu představovala práci především pro dvojici Macháček- Geislerová. Nejúspěšnější česká herečka, držitelka pěti Českých lvů, začala pracovat dva měsíce po narození syna Maxe.

S Macháčkem se před kamerou potkali už například ve filmech Návrat idiota nebo Medvídek. V druhé polovině natáčení bude Macháčkovou partnerkou topmodelka Eva Herzigová, která se po několika zahraničních hereckých zkušenostech těší na první účinkování v českém filmu.

Pohádkář je milostný příběh muže, osudově spojeného se dvěma ženami. Příběhy podivuhodných lásek jsou však vyprávěny tak, že obě hlavní ženské představitelky se na scéně ani jednou neprotnou.

A tak jedinou příležitostí bylo setkání „na place“, kam přišla Eva Herzigová pozdravit své kolegy, seznámit se s členy štábu a vstřebávat atmosféru natáčení. Práce pro ni začíná po neděli a její natáčecí program je velmi nabitý. Jak již Super.cz informoval, jedinou akcí, na níž přislíbila účast, je křest desky Richarda Müllera, který k filmu Pohádkář píše hudbu.

Natáčení potrvá do konce září, premiéra Pohádkáře je plánována na podzim roku 2014, kdy ji do kin uvede společnost Falcon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám