Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevyzpytatelné korzety se už ženám vymstily tolikrát, že to ani spočítat nelze. Jenže pokud se vám z jednoho takového začnou ňadra soukat ven během módní přehlídky, máte jistotu, že stovky párů očí a desítky fotografů s nastraženými objektivy nesledují s napětím nic jiného, než kde až se jeho pomalu klesající horní lem zastaví. Eva Herzigová (51) v roce 1994 byla jednou z hvězd přehlídky Vivienne Westwood a její tehdejší nové kolekce na podzim a zimu a jeden takový zrádný korzet měla právě na sobě…

V honosné černobílé róbě ten večer Herzigová odhalila o mnoho víc, než bylo záměrem jejím i slavné návrhářky. Eva ale jako správná profesionálka na sobě nenechala nic znát a šaty předvedla bez mrknutí oka a jakýchkoli úprav popotahováním nahoru.

Modelka byla navíc v té době maximálně v kurzu, v ten samý rok se totiž stala tváří dodnes velmi dobře známé reklamy na push-up podprsenku Wonderbra. Billboardy s Evou v černé podprsence a nápisem ‚Hello, Boys‘ tehdy u silnic způsobovaly zvýšenou nehodovost. Možná také právě proto byla tato kampaň v roce 2011 vyhlášena jako nejvýraznější venkovní reklama (billboard) všech dob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám