Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejspíš si ji ještě pamatujete ze čtvrté řady VyVolených. Je ale pravda, že ve voyerské reality show vypadala Eva Feuereislová (34) trošku jinak.

Díky této zkušenosti v televizi dostala lehce zakomplexovaná ošklivka šanci na sobě zapracovat a její proměna nezůstala pouze u prodlužování vlasů a umělých nehtů. Feuereislová podstoupila změnu velikosti nosu, tzv. rhinoplastiku, dvakrát si nechala zvětšit poprsí, nechala si odsát tuk, chirurgicky si nechala zvětšit rty pomocí implantátu a nechala si aplikovat botox. „Nechci se nikomu podobat, ale jdu z ošklivý holky do hezčí holky. Asi ze mě nebude Miss, ale pracuju na sobě,” uvedla Eva.

V modelaci těla pomocí plastické chirurgie ale nekončí. „Čeká mě tuning spodní části těla, nechám si udělat liposukci a podstoupím labioplastiku, což je zmenšení malých stydkých pysků,” promluvila Feuereislová o plánované operaci, kterou podstoupí na stejné klinice, kde se nechal vylepšit například brazilský Ken Rodrigo Alves.

Feuereislová fyzické změny nehodlá uplatňovat v šoubyznysu. Živí se prodejem inzerce a investičních platforem. „Trošku se straním veřejných akcí a večírků. Co tam? Raději pracuju sama na sobě,” říká Eva Feuereislová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám