Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní reality show VyVolení se sice na televizní obrazovce naposledy objevila před dvěma roky, ale někteří její účastníci jsou pro diváky nezapomenutelní. Jsou ovšem i takoví, kteří se pozornosti marně dožadují.

Vzpomínky na televizní slávu znovu probudilo setkání účastníků VyVolených, kam po dlouhé době zavítala i Tereza Pergnerová (49), pro niž je tato reality soutěž srdeční záležitostí. Největším překvapení večírku byla Maruška z druhé řady, která se pochlubila synem Tobíkem. Na srazu nebyla o známé tváře nouze, ale dle očekávání na něm chyběl Vladko Dobrovodský, který si rovnou dvakrát odnesl výhru.

Nejvýraznější soutěžící sice zmizel z veřejného života, ale fotografové jej zvěčnili při návštěvě knižního veletrhu, kde Vladko v oblíbených džínových lacláčích nepůsobil jako televizní hvězda s milióny na kontě, ale spíše jako nenápadný údržbář.

Nejvýraznější změnu prodělala Sandra Bartošová alias Sanny, která se v době VyVolených sotva vešla do záběru. Macanda, jejíž váha přesáhla 200 kilogramů, v únoru zavítala na akci, kde byla k nepoznání. Ztráta více než půl metráku sádla jí velmi prospěla.

Jednoznačně nejvyprsenější účastnicí VyVolených je Eva Feuereislová (34), které své silikony stačila kromě českých koupališť vyvenčit i v zahraničí. Málokdo si ale všiml, že si kromě ňader nechala upravit i nos. Nejzajímavější jsou ovšem snímky, na nichž v bikinách pózuje s kámoškou z vily Zdeničkou, která si také nechala přifouknout hrudník na klinice plastické chirurgie. Evina ňadra letos dostala epizodní roli ve Vánočním Kameňáku, kde se jejich majitelka poprvé ukázala bez podprsenky.

Reklama

Další články

Načítám