Hlavní obsah
Článek

Žena musí pro krásu trpět, a u těch, k nimž příroda nebyla příliš přátelská, to platí dvojnásobně. Eva Feuereislová (34) si ale usmyslela, že bude modelkou, takže hrdě snáší bolest.

Když slávychtivá blondýna před dvěma lety exhibovala ve VyVolených, diváci ji poznali podle malých ňader a velkého nosu. Teď je tomu ovšem přesně naopak. Eva totiž plastické chirurgy požádala, aby napravili to, co příroda zanedbala, a nechala se vylepšit. Nyní se může pochlubit obřími silikony a novým obličejem. Kousek jejího nosu totiž zůstal na klinice.

První okamžiky po operaci pro Evu nebyly vůbec příjemné, což dokazují její fotky, na nichž je obvázaná jako mumie. S touto parádou na obličeji se Feuereislová pochopitelně na veřejnosti nevyskytovala, ale sotva se jí rány zhojily, začala se opět vystavovat.

Vnadná blondýna chce svou novou vizáž co nejlépe zúročit a touží po kariéře v modelingu. Renomované značky ji sice ignorují, ale Eva s novými ňadry i nosem stále rozšiřuje své portfolio. S vylepšenou vizáží nafotila i žhavé letní snímky, které mají působit exoticky, přestože vznikly na břehu Vltavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám