Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Původně z ní měly implantáty udělat sexbombu, Playmate a obdivovanou modelku, což se ovšem nestalo, a Eva Feuereislová (34) tak pro svá umělá ňadra našla vedlejší uplatnění. Když neúspěšná účastnice VyVolených vyrazí na koupaliště, nemusí se trápit tím, kam odloží kelímek s nápojem.

Eva bohužel o víkendu neměla v plánu žádný „byznys trip“ k moři, ale jelikož víkendové teploty v Česku dosáhly tropických hodnot, vzala zavděk i koupalištěm ve Strakonicích, kde své silikony vystavovala se stejným nasazením jako o týden dříve v Dubaji. Společnost jí ovšem dělala neméně obdařená kamarádka, s níž se musela dělit o zvědavé pohledy mužů, jež Eva zaujala především vleže.

Tehdy totiž podala jasný důkaz o tom, že její prsní nálož není přírodním produktem, protože její silikony odolávaly zemské přitažlivosti. Eva však dokázala tuto vlastnost implantátů zúročit a napasovala mezi ně kelímek s ledovou tříští, čímž si uvolnila ruce, jež mohla následně využít k focení a sdílení unikátního záběru na sociální síti. Zatímco netrpělivě sledovala, kolik její silikony nasbírají „lajků“, tříšť ochlazovala její prsní partie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám