Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Neúspěšnou finalistku VyVolených všichni podceňovali, že je budižkničemu a dokáže jen vystavovat svá zvětšená ňadra. To ale Evu Feuereislovou (34) ošklivě podcenili. Minimálně totiž ovládá schopnost prezentovat svou osobu jako úspěšnou.

Evču v Česku nedrží žádné pracovní závazky, a vyrazila tak do Dubaje na dovolenou, již označila za „byznys trip“. Zatímco běžní turisté si k moři vyrážejí odpočinout, ona v arabském světě hodlá zvýšit svou společenskou prestiž.

Kvůli pracovní vytíženosti se Evča na pláži téměř neohřeje. Do Dubaje přece vyrazila „na služebku“, tak se musí otáčet. Za sebou už má obchodní oběd s mužem, jehož označila za „manažera jedné známé světové módní značky“. Že by ve Spojených arabských emirátech hledali tvář pro novou kolekci burek? Pokud bude Feuereislová kromě mezery pro oči zahalená od hlavy až k patě, Arabové ji od Gisele Bündchen (43) nerozeznají.

Silikonová účastnice VyVolených však míří mnohem výše a kromě módní ikony se z ní nejspíš stane i byznysmenka. „Moje cesta sem má jediný důvod, a to ten, že tu zakládáme firmu. A ty si klidně nech těch pár šlupek, co si vyděláš v Česku u pásu,“ reagovala světoběžnice Feuereislová na jeden z mnoha nepřejících komentářů, který zpochybnil její byznys trip.

Neprozíravá blondýna se tak zjevně nepoučila svými předchozími podnikatelskými aktivitami, kvůli nimž měla ještě donedávna na krku dluh 200 miliónů.

O tom, co má vlastně Eva v Dubaji za lubem, tak ví zřejmě jen ona sama. Jisté je to, že ji ministerstvo zahraničí určitě nepověřilo jednáním o dodávkách ropy do Česka. Pokud by ovšem v Orientu hledali nástupkyni Šeherezády, která by šejky uspávala pohádkami na dobrou noc, Feuereislová by byla skvělou volbou. Její historky o byznys tripech by totiž vystačily na mnohem déle než tisíc a jednu noc.

Co dělá Eva Feuereislová v Dubaji?
Řeší kontrakt se známou světovou módní značkou
1,9 %
Zakládá naftařské impérium
2,1 %
Uspává šejky pohádkami na dobrou noc
4,6 %
Dychtivě sleduje svůj profil na sociální síti
8,6 %
Nic, čím by si zasloužila obdiv
82,8 %
Celkem hlasovalo 24556 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám