Hlavní obsah
Článek

Rok poté, co si Vladko Dobrovodský podruhé odnesl výhru z VyVolených, se účastníci kontroverzní reality show sešli, aby oslavili narozeniny Evy Feuereislové (34), která se chtěla v televizi zviditelnit. Pamatujete si ještě jejich tváře?

Blondýna, která si po soutěži nechal zvětšit prsa, napíchat rty a prodloužit vlasy, slavila 25. narozeniny, jež chtěla pojmout jako Paris Hilton (43), ale s podstatně menším rozpočtem. Při této příležitosti uspořádala sraz VyVolených, který se pochopitelně obešel bez Vladka, protože opět skončil v propadlišti dějin.

„Pozvala jsem Lucinku, Zdeničku, Jafara, Thomase, Honzu, Romanu, Ládíka, El Nina a Martina. Romana a Ládík byli bohužel v práci, El Nino měl koncert a Martin byl mimo republiku. S ostatními lidmi z vily nemám potřebu udržovat kontakt, natož je zvát na oslavu. Vladko určitě nikomu nechyběl,“ řekla Eva o svém hvězdném guest listu.

Feuereislová hrdě vystavovala ňadra, která jí od dob VyVolených výrazně porostla, a mohla se tak konečně poměřovat se Zdeničkou. Vnadná kolegyně z vily ji u příležitosti narozenin potěšila otiskem svých silikonů. Ještě větší proměnu než Eva však prodělal Honza, který po reality show výrazně zmužněl. Při rvačce s hromotlukem Jafarem ani statným Thomasem by však neměl šanci.

Reklama

Další články

Načítám