Hlavní obsah
Článek

Neúspěšnou účastí v kontroverzní reality show exhibování Evy Feuereislové (34) neskončilo, a neustále má potřebu upozorňovat na sebe dost nevhodným způsobem. Když dojde na odhalená mužská těla, Evča je ve svém živlu.

Majitelka nepřehlédnutelných silikonů tentokrát zůstala zcela zahalená a obnažování přenechala jiným. Na přehlídce pánského spodního prádla se však ochotně zhostila role, již by každá slušně vychovaná dívka odmítla.

Když došlo na křest, Eva se ujala lahve sektu, kterým zlila sexy modela, jehož velmi úsporné slipy po kontaktu s tekutinou odhalily více, než se očekávalo. Feuereislová se na něj poté vrhla s vypláznutým jazykem a začala olizovat jeho bradavku.

„Nevěděla jsem, že mu dají průhledné slipy, byla jsem z toho docela v šoku. Ale zvládla jsem to na jedničku. Lidi mi říkají, že konečně někdo umí dělat pořádnou provokaci, když o Agátě už není moc slyšet,“ pochlubila se Eva, která je pro každou špatnost. Poté, co se Prachařová (38) dostatečně vybouřila, se tak Feuereislová sama jmenovala vrchní rebelkou českého šoubyznysu.

Je Eva Feuereislová nástupkyní Agáty Prachařové?
Eva Agátě nesahá ani po kotníky
27,2 %
Český šoubyznys potřebuje rebelku, jakou je Eva
1,4 %
Obě jsou stejně zbytečné
71,4 %
Celkem hlasovalo 15991 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám