Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před rokem spolu Eva a Romana prožívaly každodenní spory ve vile VyVolených a nic nenasvědčovalo tomu, že spolu budou kamarádit i po skončení reality show. Dnes ale mají nejlepší vztah ze všech soutěžících (kromě lesbického páru Mirky a Pavlíny).

Nejupovídanější soutěžící Romana se v soutěži nevyhnula snad žádné hádce, a tak se občas dostala do sporu i s Evou, která byla dlouho pod ochranou Vladka. Po roce je ovšem všechno jinak. Vladko po vyplacení výhry zmizel a silikonem vylepšená Eva vyrazila do Ostravy, kde vyhledala zdejší slavnou obyvatelku.

„S Romčou jsme se od skončení VyVolených neviděly a jen si volaly. Teď jsem měla cestu do Ostravy a sešly jsme se. Naše konflikty, které jsme mezi sebou měly ve vile, ustaly už tak nějak v průběhu soutěže. V jedné věci měl Vladko pravdu, a to, že venku s Romanou budeme kamarádky,“ řekla o výletu do Moravskoslezského kraje Eva, která by ráda uspořádala sraz všech účastníků VyVolených. Vítěz první a poslední řady by se ho ale s velkou pravděpodobností nezúčastnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám